Andy Jansen

“Naar mijn mening vormt een integrale aanpak zoals bijvoorbeeld een combinatie van een ‘harde’ methodiek als LEAN met daarbij een ‘zachte’ methodiek als die van Cascader de meest effectieve combinatie om tot resultaat te komen. Immers begint elke verandering of verbetering bij de mens, de intrinsieke motivatie en het creëren van betrokkenheid. Wanneer je deze elementen op een positieve manier met elkaar in verbinding kan brengen is de kans om een positieve beweging te creëren en/of succesvol te veranderen binnen handbereik.”

Afgestudeerd op deeltijd) Organisation Behavior Management en Business Information Administration (met een verdieping in business strategy management). Door mijn passie voor de toepasbaarheid van bedrijfsmodellen, processen en structuren heb ik me verdiept in LEAN op zowel commercieel vlak als in de zorg.

Momenteel ben ik werkzaam binnen verschillende ziekenhuizen waar ik door middel van een integrale structuur de verbinding maak tussen de harde (LEAN) en de zachte (Cultuur, gedrag en leiderschap) kant. Dit doe ik door afdelingen, leiders en verbeterinitiatieven te begeleiden en op te leiden zodat zij zelf instaat zijn de beweging voort te zetten.


Andy@cascader.nl
+31 6 43 00 30 60

Cascader design door Maris Media & Alex Warmerdam