Marlie Oosterik

Een rugtasje op, de ochtendfrisheid in je gezicht en gaan! Ik vind het heerlijk om trails te rennen. Wellicht een yoga sessie erachteraan om even lekker te strekken. Hoofd leeg, een voldaan lichaam en een portie buitenlucht om vervolgens scherp aan de slag te gaan.

Nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen vormen de rode draad in mijn leven. Dit uit zich in het afronden van twee studies: Nederlands Recht (mr.) – Civiel en Bedrijfswetenschappen (MSc) – Organizational Design&Development. Ook studeer ik momenteel voor mijn plezier filosofie. Altijd op zoek naar iets nieuws om te leren, een ander perspectief te ontdekken en mezelf en mijn omgeving te verrijken met nieuwe inzichten.

Mijn optimisme, creativiteit en doortastendheid zet ik graag met enthousiasme in voor uw organisatie. Ik zie altijd kansen voor verbetering: het werken met bedrijfscultuur creëert beweging en is dus een prachtig middel hiervoor. Met een gepast en respectvol portie lef coach ik de organisaties en mensen waar we mee samenwerken. Waarbij ik geloof dat een positief kritische samenwerking vereist is om resultaten te bereiken.

Graag tot snel!

 

Marlie@cascader.nl

Cascader design door Maris Media & Alex Warmerdam