Je wilt met je organisatie, afdeling of team van A naar B. Wie niet? Dit gaat helaas niet vanzelf. Veel verschillende factoren hebben een invloed op de gewenste verandering of beter gezegd: het gewenste resultaat. In de afbeelding hiernaast zie je de elementen waar wij mee werken – op
individueel en organisatorisch niveau – om een verandering te begeleiden en in goede banen te leiden.

Afhankelijk van de specifieke context van jouw organisatie bekijken wij met welke elementen we aan de slag gaan en op welk niveau. Wanneer het een grootschalige verandering betreft passen we vaak elementen uit de Prosci methodiek toe. Wanneer de grootste belemmeringen en kansen liggen bij de
organisatiecultuur passen we vaak elementen uit de Cascadermethodiek toe. Zo ligt er aan elk vakje in de cirkel een gedachtegoed of methodiek ten grondslag.

Door onze ervaring leggen wij voor jou de puzzel zodat duidelijk is aan welke elementen we aandacht gaan besteden om te kunnen komen tot die gewenste ambitie.

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change”.

– Charles Darwin